Lezingen/ workshops

Lezingen/ workshops

Lezingen

Omdat voorkomen beter is dan genezen.

Graag deel ik mijn kennis zeker als hierdoor problemen voorkomen kunnen worden en als ik kan bijdragen aan meer begrip tussen mens en hond.

  • Hondentaal
  • Hond en kind
  • Vuurwerkangst
  • Spelen, wanneer is spel nog spel
  • Hoe leren honden
  • Hondensporten
  • Hoe bereidt ik mijn hond voor op de dierenarts

Voor wie?

Voor basisscholen, middelbare scholen, hondenscholen tot dierenartsen. Kortom voor iedereen die meer wil weten over honden en hun gedrag.

Een lezing duurt ongeveer 1 a 1,5 uur.

Heeft u een ander onderwerp waar u graag een lezing over wil organiseren, neem dan contact met mij op en dan bekijken we of ik die voor u kan verzorgen.

Voor een lezing vraag ik u te zorgen voor een ruimte, scherm en beamer met HDMI aansluiting. Eventueel kan ik voor een beamer en scherm zorgen. De huur kosten worden dan aan u doorberekend.

Workshops

Het is mogelijk dat ik op aanvraag een workshop kom geven voor een groepje mensen. Dit kan een funtraining zijn waarbij we in een workshop een aantal verschillende trucjes aanleren, of hoopers een relatief nieuwe sport waarbij de hond zelfstandig leert werken en de begeleider binnen een vak blijft, Hoe leer je een hond nu goed het hierkomen aan( alleen praktijk of in combi met een lezing) of hoe bereidt je je hond voor op de dierenarts. Een workshop duurt ongeveer 1 a 1,5 uur. De grote van de groep kan in overleg maar bij voorkeur niet meer dan 5/6.

Voor wie?
Voor fokkers, rasverenigingen, hondenscholen, maar ook voor de hondeneigenaar die het leuk vindt om met een groepje vrienden/ buurtgenoten samen eens iets met de honden te ondernemen.

Wil je iets anders, dingen combineren, meerdere workshops? In overleg is er veel mogelijk. Neem gerust contact op voor meer informatie of overleg.