Pup begeleiding

Pup begeleiding

Waarom pup begeleiding?

Het is zo leuk een pup in huis. Maar hij moet natuurlijk nog wel van alles leren. Hoe ga je om met al het puppy gedrag? Wat is in jouw situatie belangrijk dat de pup leert? Welke signalen geeft mijn pup? Wat is hondentaal en hoe leert mijn pup?

Het allerbelangrijkste is een band opbouwen tussen jouw pup en jou als eigenaar. Zodat jouw pupje zich helemaal veilig voelt bij jou en op jouw vertrouwd. Hondentaal is hierbij erg belangrijk zodat je kan zien wat je pup aangeeft. Daar help ik je graag bij.

Meteen daarna komen hele praktische zaken zoals het zindelijk worden, het lopen aan een lijntje. Het op een goede manier aanleren van het even alleen zijn.Hoe wil ik dat mijn pup zich gedraagt als de deurbel gaat? en wat als er dan bezoek binnenkomt?

Wil je hulp met het opbouwen van een band en het opvoeden van je pup zowel in jouw thuis situatie als in andere situaties die voor jouw belangrijk zijn?  Zoals het voorbereiden op de dierenarts, het weggaan met de auto of juist met de fiets, veilig met de lift, samen op ontdekkingstocht (in de buurt of in het bos) het aanleren van zijn/haar naam en het “hier” komen.

Dat en nog veel meer komt aanbod tijdens de puppy begeleiding.